Гр. София, 19 май 2017 г. – ARUNA PR Advisory спечели трето място в категорията „PR проект за продукт или услуга“ на тазгодишното издание на наградите PR Приз, организирани от Българското дружество за връзки с обществеността. Наградата беше присъдена за проекта „SHAPES IN GREY ОФИЦИАЛНО“, реализиран за една от най-известните тежки артилерии на българската музикална сцена Odd Crew.

Кампания за привличане на общественото внимание с траш метъл парче е меко казано предизвикателно, още повече когато срокът за подготовката й е два работни дни и бюджетът за реализацията – минимален. Ето защо заложихме на традицията и не сбъркахме. Изцяло се доверихме на един от най-старите комуникационни инструменти – прессъобщението, и за пореден път се уверихме, че то все още тежи на мястото си, а когато е поднесено по неочакван, но разбираем начин, може да популяризира един качествен продукт като Odd Crew в цял свят“, каза Елица Винярчек от ARUNA PR Advisory.

Това е втората награда, която ARUNA PR Advisory печели от конкурса PR Приз. Миналата година агенцията се класира на първо място в категорията „Имиджмейкинг“ с друг проект от областта на изкуството – „Национално турне Animalia”, и на второ място в категорията „Най-добри екологични практики“ на международните Green Apple Awards, състезавайки се със същия проект с над 500 номинирани компании от Европа.